Важно! Препоръчваме ви при достъпване на сайта www.ubbam.bg да използвате браузер различен от Internet Explorer.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Phone
0700 1 17 17

За територията на България

International number
+359 2483 1717

Номер за връзка от чужбина

Mail
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

Клонове и банкомати

Зона на инвеститора

Калкулатори

en

KBC Eco Fund Water е тук!

date

10 февруари 2022

Първият взаимен фонд, промотиращ устойчиво бъдеще на ОББ Асет Мениджмънт е тук!

Запознайте се с KBC Eco Fund Water – да вземем бъдещето на водата в нашите ръце!

Като общество се сблъскваме с много социални и екологични проблеми, с които можем да се справим само ако се борим заедно. Нуждата от дългосрочни решения е спешна и все повече бизнеси го осъзнават.

Водата може да изглежда сякаш е неизчерпаем ресурс в обилни количества, но всъщност това е само привидно. Само 0.5% от водата на Земята може да се консумира и този недостиг се превръща в един от големите екологични проблеми. Броят на компаниите, които се борят с проблема, свързан с недостига на вода, расте бързо. Техни проекти и иновации предоставят решения, които са изключително важни. Те се фокусират върху няколко аспекта – подновяване на инфраструктурата, изграждане на водопречиствателни станции, събиране и рециклиране на вода, нови технологии за извличане на вода и нейното ефективно използване и др.

ОББ Асет Мениджмънт стартира предлагането на KBC ECO Fund Water. Това е взаимен фонд, който от своя страна инвестира изцяло в акциите на компании, чиято основна дейност е свързана с вода, включително съхранение, преработка и опазване на водните ресурси. Като инвестирате в него, вие можете да допринесете за справянето със сериозен световен проблем, а в същото време ставате част от този бързо растящ сектор.

“Водата заема все по-важно място в икономическия и политически дневен ред. В резултат на променящия се климат ще трябва по-често да се борим с екстремни метеорологични условия. Това може да доведе както до наводнения, така и до недостиг на вода. Компаниите, които търсят решения на проблемите с водата, заслужават нашето внимание повече от всякога.” Alex Martens, секторен анализатор в KBC

Новият взаимен фонд KBC Eco Fund Water вече е достъпен на българския пазар. 

За повече информация и подаване на поръчка, можете да посетите най-близкия и удобен за вас клон на ОББ АД.

 

 

 

ВАЖНО! Предоставената информация не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране и не следва да се тълкува като такава. Информацията е валидна към датата на издаване на маркетинговия материал и може да се промени в бъдеще. Стойността на дяловете на колективните инвестиционни схеми се променя във времето и може да бъде по-висока или по-ниска от стойността в момента на инвестиране. Не се гарантират печалби и съществува риск за инвеститорите да не си възстановят пълния размер на инвестираните средства. Предишните резултати от дейността нямат по необходимост връзка с бъдещите резултати на фондовете. Затова е препоръчително инвеститорите да се запознаят със спецификата на финансовите инструменти, в които желаят да инвестират и да преценят до колко те са подходящи за изпълнение на техните инвестиционни цели и склонност към риск, преди вземане на инвестиционно решение. Инвестициите в колективни инвестиционни схеми, предлагани от ОББ, са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите, в размер на 90% от стойността на всички съхранявани от ОББ финансови инструменти, но не повече от 40 000 лв. Моля, запознайте се с Документа с ключова информация за инвеститора и проспекта, преди да инвестирате в този фонд. При поискване, можете да получите хартиено копие на тези документи безплатно във всички клонове на „Обединена българска банка“ АД, в рамките на обичайното им работно време с клиенти, както и на интернет адрес на дистрибутора – www.ubb.bg, и на интернет адреса на „Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В. – КЛОН“ КЧТ – www.ubbam.bg. Резюме на вашите права като инвеститор, е достъпно на следните хиперлинкове на български: 11074.pdf (ubbam.bg) и на английски: 11365.pdf (ubbam.bg)

Обратно към Новини